Bel Mare Resort

Baltic Sea Coast Poland West, Miedzyzdroje
Bel Mare Resort Genel
Bel Mare Resort Genel
Bel Mare Resort Genel
Bel Mare Resort Genel
Bel Mare Resort Genel
Image More +31 fotoğraf
Bel Mare Resort
Bursztynowa 1 Baltic Sea Coast Poland West, Miedzyzdroje

Bel Mare Resort misafirlere Miedzyzdroje merkezinde, Miedzyzdroje Plajı ve Miedzyzdroje Balmumu Müzesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Swinoujscie Plajı ile 15,9 mi (25,6 km) ve Baltic Miniature Park ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Restoranda Bel Mare Resort misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda ve plaj barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

120 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya ücretsiz su parkı ve kapalı havuz dâhil dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu Akdeniz stili resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Miedzyzdroje bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu resort otel misafirlerimize 2531 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

3Apart
3Apart
Double
Double
Suite
Suite
Room
Suite Lux

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x