Beirut Hotel Hurghada

Kızıldeniz Kıyısı, Hurghada
Beirut Hotel Hurghada Öne Çıkan Resim
Beirut Hotel Hurghada Yerinde Yemek
Beirut Hotel Hurghada Yerinde Yemek
Beirut Hotel Hurghada Yerinde Yemek
Beirut Hotel Hurghada Yerinde Yemek
Image More +19 fotoğraf
Beirut Hotel Hurghada
Cournesh Road Kızıldeniz Kıyısı, Hurghada

Beirut Hotel Hurghada misafirlere Hurgada (Dahar) bölgesinde, Hurghada City Center Alışveriş Merkezi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Al Mina Mosque ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel New Marina (Yeni Marina) ile 2,8 mi (4,6 km) ve Mahmya ile 4,5 mi (7,3 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Beirut Hotel Hurghada içindeki 2 restoran yemek servisi yapmaktadır. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya plaj bar bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Mutfak olan 148 odasında evinizin konforunu yaşayın. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve buzdolabı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Özel plajda bir günden sonra açık havuz ve sauna dâhil dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Room
Bungalov

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x