BeingSattvaa Luxury Ubud

Lesser Sunda Islands, Ubud
BeingSattvaa Luxury Ubud Genel
BeingSattvaa Luxury Ubud Genel
BeingSattvaa Luxury Ubud Genel
BeingSattvaa Luxury Ubud Genel
BeingSattvaa Luxury Ubud Genel
Image More +206 fotoğraf
BeingSattvaa Luxury Ubud
Jalan Raya Kenderan, Banjar Kepitu Kenderan Village Lesser Sunda Islands, Ubud

Ubud bölgesindeki BeingSattvaa Luxury Ubud misafirlere nehir kıyısında, Gaya Ceramic Arts Centre ve Pura Penataran Sasih 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Ubud Maymun Ormanı ile 3,7 mi (5,9 km) ve Ubud Peliatan Balerung Sahnesi ile 2,9 mi (4,7 km) mesafede.

Vejetaryen mutfağı için Anam Restaurant ideal, bu havuz kenarı restoran bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. İsteyenler için belirli saatlerde oda servisi var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için özel spa küveti olan 13 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Ayrıca misafirlerimizin odalarında rahatça müzik dinleyebilmesi için iPod takma konsolu bulunmaktadır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz, spa küveti ve kiralık bisiklet gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler 3 km içinde çalışan ücretsiz ulaşım servisinden yararlanabilir.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ubud bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu resort otel misafirlerimize 3229 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Kişiye Özel Havuzlu (Dedari)
Room
Süit (Sattvaa)
Room
Traditional Ev, 2 Yatak Odası, Bahçeli (Teakwood)
Room
Oda, 3 Yatak Odası (Sattvaa Pavilion)
Room
Two Bedroom Jungle View Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x