Beifeimeng Airport House

Chaouia-ouardigha (bölge), Deroua
Beifeimeng Airport House Öne Çıkan Resim
Beifeimeng Airport House Dış Mekan
Beifeimeng Airport House Dış Mekan
Beifeimeng Airport House İç Mekan
Beifeimeng Airport House İç Mekan
Image More +21 fotoğraf
Beifeimeng Airport House
Jnane Nouaceur Espace Essaada Villa 65 Chaouia-ouardigha (bölge), Deroua

Beifeimeng Airport House misafirlere Deroua bölgesinde, havaalanı yakınında, Ain Diab Plajı ile 23,3 mi (37,5 km) mesafede ve II. Hasan Camisi ile 24,7 mi (39,7 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Şehir Parkı ile 7,9 mi (12,7 km) ve Bouskoura Forest ile 11,1 mi (17,8 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca villada 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 4 ayrı ayrı döşenmiş odada buzdolabı ve mikrodalga fırın ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Banyolarda bide ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Basic
Basic Süit, 1 Yatak Odası
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x