Bedhot Homestay

Sewon
Bedhot Homestay Genel
Bedhot Homestay Genel
Bedhot Homestay Öne Çıkan Resim
Bedhot Homestay Dış Mekan
Bedhot Homestay Dış Mekan
Image More +21 fotoğraf
Bedhot Homestay
Jalan KH Ali Maksum , Sewon

Sewon bölgesindeki Bedhot Homestay konaklamanızda, Lana Galerisi ve Batik Plentong ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Malioboro Sokağı ile 3,9 mi (6,2 km) ve Prambanan Tapınağı ile 14,2 mi (22,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için pansiyonda 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 8 klimalı odada şömine ve LED televizyon vardır. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x