Bed & Bike Curacao Hostel

Punda
Bed & Bike Curacao Hostel Genel
Bed & Bike Curacao Hostel Genel
Bed & Bike Curacao Hostel Genel
Bed & Bike Curacao Hostel Genel
Bed & Bike Curacao Hostel Genel
Image More +71 fotoğraf
Bed & Bike Curacao Hostel
Ansinghstraat #1 , Punda

Bed & Bike Curacao Hostel size Willemstad merkezinde, Mambo Plajı ve Leeward Antilleri ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Kurasao Deniz Akvaryumu ile 2,8 mi (4,5 km) ve Blue Bay ile 9,4 mi (15,2 km) mesafede.

Pan Asian Bistro, Bed & Bike Curacao Hostel misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 7 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi bulunur.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu hostelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, genel oturma odası ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda, Ortak Banyo
Classic
Classic Ortak Ranzalı Oda, Sadece kadınlar için, Ortak Banyo
Classic
Classic Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda, Ortak Banyo
Room
Classic Ortak Ranzalı Oda, Sadece erkekler için, Ortak Banyo
Room
Economy Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Penceresiz

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x