Bed and Breakfast Università

Doğu Sicilya, Katanya
Bed and Breakfast Università Genel
Bed and Breakfast Università Öne Çıkan Resim
Bed and Breakfast Università Dış Mekan
Bed and Breakfast Università Kahvaltı
Bed and Breakfast Università Kahvaltı
Image More +23 fotoğraf
Bed and Breakfast Università
Via Cestai, 11 Doğu Sicilya, Katanya

Bed and Breakfast Università misafirlere Katanya merkezinde, Gothic-Catalan Arch of Saint John of Friars ve Via Etnea Alışveriş Bölgesi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Etna Dağı ile 12,3 mi (19,8 km) ve Piazza del Duomo ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 4 oda mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için hızlı çıkış, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda (1)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (2)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x