Bed and Breakfast on Melrose

Highveld Ridge, Johanesburg
Bed and Breakfast on Melrose Dış Mekan
Bed and Breakfast on Melrose Kahvaltı
Bed and Breakfast on Melrose Yerinde Yemek
Bed and Breakfast on Melrose Yerinde Yemek
Bed and Breakfast on Melrose Oda Manzaraları
Image More +21 fotoğraf
Bed and Breakfast on Melrose
13 Campbell Street Waverley Highveld Ridge, Johanesburg

Johanesburg bölgesindeki Bed and Breakfast on Melrose misafirlere banliyöde, Satyagraha Evi (Gandi'nin Evi) ve Killarney Golf Club 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Gold Reef City Tema Parkı ile 11,3 mi (18,2 km) ve Montecasino Kumarhanesi ile 13,7 mi (22 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 5 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spa küveti bulunmaktadır. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve düğün organizasyonu hizmeti vardır. Misafirler 0.00 km içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Oda ve kahvaltı sunan otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Oda
Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x