Bed and Breakfast Morghella

Doğu Sicilya, Torrefano
Bed and Breakfast Morghella Öne Çıkan Resim
Bed and Breakfast Morghella Kahvaltı
Bed and Breakfast Morghella Oda Manzaraları
Bed and Breakfast Morghella Oda Manzaraları
Bed and Breakfast Morghella Oda Manzaraları
Image More +25 fotoğraf
Bed and Breakfast Morghella
Contrada Morghella, sn Doğu Sicilya, Torrefano

Pachino bölgesindeki Bed and Breakfast Morghella konaklamanızda, Ionian Sea ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Morghella Beach ile 6 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Tafuri Kalesi ile 1 mi (1,7 km) ve Isola di Capo Passero ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Teras
Deluxe
Deluxe Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Teras, Deniz Manzaralı
Room
Üç Kişilik Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Junior Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x