Bed and Breakfast in Waterkloof

Highveld Ridge, Waterkloof
Bed and Breakfast in Waterkloof Genel
Bed and Breakfast in Waterkloof Genel
Bed and Breakfast in Waterkloof Genel
Bed and Breakfast in Waterkloof Öne Çıkan Resim
Bed and Breakfast in Waterkloof Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Bed and Breakfast in Waterkloof
203 Milner Street Waterkloof Highveld Ridge, Waterkloof

Bed and Breakfast in Waterkloof misafirlere Pretoria (Waterkloof) bölgesinde, Jan Cilliers Parkı ve Brooklyn Alışveriş Merkezi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Waterkloof Shopping Centre ile 0,8 mi (1,2 km) ve Austin Roberts Kuş Cenneti ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Kır Evi
Luxury
Luxury Oda
Room
Family Oda
Room
Luxury Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x