Bed and Breakfast Bio Salix

Padova
Bed and Breakfast Bio Salix Öne Çıkan Resim
Bed and Breakfast Bio Salix Dış Mekan
Bed and Breakfast Bio Salix Dış Mekan
Bed and Breakfast Bio Salix Dış Mekan
Bed and Breakfast Bio Salix Dış Mekan
Image More +71 fotoğraf
Bed and Breakfast Bio Salix
Via Cavalieri di Vittorio Veneto, 10/6 , Padova

Padova bölgesindeki Bed and Breakfast Bio Salix konaklamanızda, Padova Sanayi Bölgesi yakınında ve Padovanelle Ippodromo VS Breda ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Saint Anthony of Padua Bazilikası ile 3,4 mi (5,5 km) ve Kioene Arena ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

2 odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Ortak Banyo
Room
Business Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak, Ortak Banyo, Avlu Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x