Becici Sunset home

Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Becici
Becici Sunset home Öne Çıkan Resim
Becici Sunset home Oda Manzaraları
Becici Sunset home Oda Düzeni
Becici Sunset home Oda Düzeni
Becici Sunset home Oda Düzeni
Image More +19 fotoğraf
Becici Sunset home
Sremskog Fronta 50 Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Becici

Bu apart daire misafirlere Becici bölgesinde, plajda, Becici Plajı ve Aqua Park Mediteran ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan daire Kotor Körfezi ile 15,6 mi (25,1 km) ve Casino Queen of Montenegro ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Klimalı bu dairede mutfak var. Size özel, balkon veya veranda vardır. Kablolu ve kablosuz internet erişimi ücretsiz, ayrıca keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor. Misafirlerin konforu için masa ve ayrı oturma alanı sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri haftada bir verilmeketdir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu dairede ayrıca tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x