BeB il Pomo D'Oro

Assemini
BeB il Pomo D'Oro Öne Çıkan Resim
BeB il Pomo D'Oro Dış Mekan
BeB il Pomo D'Oro Dış Mekan
BeB il Pomo D'Oro Dış Mekan
BeB il Pomo D'Oro Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
BeB il Pomo D'Oro
LOC. Su Launasci Snc. , Assemini

Assemini bölgesindeki BeB il Pomo D'Oro konaklamanızda San Giovanni Kilisesi ve Giardino Sonoro ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Cagliari Limanı ile 10,1 mi (16,3 km) ve Santa Gilla Lagünü ile 4,4 mi (7,1 km) mesafede.

BeB il Pomo D'Oro misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

2 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti verilir, ütü/ütü masası ve Ücretli portatif/ilave yatak istenebilir.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve piknik alanı vardır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Lavanda)
Deluxe
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik Yatak (Tortora)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (La casetta)
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Celeste)
Room
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda (Grigia)
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak (Delle suore)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x