Beauty Hotel Accra

Accra
Beauty Hotel Accra Genel
Beauty Hotel Accra Öne Çıkan Resim
Beauty Hotel Accra Dış Mekan
Beauty Hotel Accra İç Mekan
Beauty Hotel Accra İç Mekan
Image More +22 fotoğraf
Beauty Hotel Accra
241 Spintex Road , Accra

Accra bölgesindeki Beauty Hotel Accra konaklamanızda Wild Gecko El Sanatları Dükkanı ve El Wak Stadium ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Labadi Plajı ile 6,8 mi (11 km) ve Teshie Plajı ile 6,9 mi (11 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Gye Nyame ideal; otelin restoranı misafirlere içecek yapılan bar/oturma salonu ve açık havada yemek servisi ayrıcalığıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

11 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Banyolu/Duşlu, Köşe
Room
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Banyolu/Duşlu
Room
Executive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sıcak Su Havuzu
Room
Royal Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Teras
Room
Basic Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x