Beau Rivage Resort

Aqaba
Beau Rivage Resort Genel
Beau Rivage Resort Genel
Beau Rivage Resort Genel
Beau Rivage Resort Genel
Beau Rivage Resort Genel
Image More +39 fotoğraf
Beau Rivage Resort
South Beach, Youth Village , Aqaba

Beau Rivage Resort konaklamanızda Aqaba bölgesinde, Akabe Deniz Parkı ve Berenice Beach Club ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan otel Aqaba Limanı ile 12,5 km (7,8 mi) ve Palm Beach ile 13 km (8,1 mi) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı La Chateaxu misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 105 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca açık havuz mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için limuzin hizmeti, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda
Executive
Executive Süit
Family
Family Üç Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x