Beancross

Grangemouth
Beancross Genel
Beancross Öne Çıkan Resim
Beancross Dış Mekan
Beancross Dış Mekan
Beancross Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Beancross
West Beancross Farm , Grangemouth

Grangemouth bölgesindeki Beancross misafirlere The Helix ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve The Kelpies ile 10 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Falkirk Town Hall ile 5,5 km (3,4 mil) ve Callendar House ile 6,3 km (3,9 mil) mesafede.

Beancross misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 14 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x