Beall Mansion An Elegant Bed & Breakfast Inn

Alton
Beall Mansion An Elegant Bed & Breakfast Inn Öne Çıkan Resim
Beall Mansion An Elegant Bed & Breakfast Inn Dış Mekan
Beall Mansion An Elegant Bed & Breakfast Inn Dış Mekan
Beall Mansion An Elegant Bed & Breakfast Inn İç Mekan
Beall Mansion An Elegant Bed & Breakfast Inn İç Mekan
Image More +37 fotoğraf
Beall Mansion An Elegant Bed & Breakfast Inn
407 E. 12th St. , Alton

Beall Mansion An Elegant Bed & Breakfast Inn konaklamanızda Alton bölgesinde, tarihi bölgede, Argosy Casino ve Fast Eddie's Bon Air ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Robert Wadlow Heykeli ile 3,9 km ve Alton Square Alışveriş Merkezi ile 4 km mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler DVD oynatıcı ve LED televizyon bulunan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu Viktorya dönemi stili oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Alton bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu oda ve kahvaltı sunan otel misafirlerimize 387 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Jakuzi, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Oda, Jakuzi, Bahçe Manzaralı
Room
Superior Süit, 1 Yatak Odası, Küvet, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x