Beachside Villa Baylis

Güney Tayland, Mae Nam
Beachside Villa Baylis Genel
Beachside Villa Baylis Genel
Beachside Villa Baylis Genel
Beachside Villa Baylis Genel
Beachside Villa Baylis Genel
Image More +74 fotoğraf
Beachside Villa Baylis
32/10 Moo 5 Güney Tayland, Mae Nam

Beachside Villa Baylis misafirlere Koh Samui bölgesinde, okyanus kıyısında, Ban Tai Plajı ile Mae Nam Plajı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı villa Chaweng Plajı ile 8,6 mi (13,9 km) ve Bo Phut Plajı ile 4 mi (6,5 km) mesafede.

Yemek servisi için Sea&Sky by Ban Tai Estate ideal; otelin denize sıfır restoranı tavsiye edilir, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan plaj bar ve 3 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel havuz ve Akıllı televizyonlar olan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Odada iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu villada misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, bebek bakımı (ücretli) ve piknik alanı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Villa, 4 Yatak Odası, Havuz Manzaralı, Plaj Kenarı
Room
Deluxe Villa, 5 Yatak Odası, Havuz Manzaralı, Plaj Kenarı
Room
Deluxe Villa, 3 Yatak Odası, Havuz Manzaralı, Plaj Kenarı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x