Beachfront Penthouses at Brisas by The Spot

Avenida Kukulkan
Beachfront Penthouses at Brisas by The Spot Genel
Beachfront Penthouses at Brisas by The Spot Genel
Beachfront Penthouses at Brisas by The Spot Öne Çıkan Resim
Beachfront Penthouses at Brisas by The Spot Dış Mekan
Beachfront Penthouses at Brisas by The Spot İç Mekan
Image More +59 fotoğraf
Beachfront Penthouses at Brisas by The Spot
Blvd. Kukulcan Kilometro 19 Condominios Brisas , Avenida Kukulkan

Beachfront Penthouses at Brisas by The Spot size Cancun (Zona Hotelera) bölgesinde, Delfines Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve La Isla Alışveriş Merkezi ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Iberostar Cancun Golf Sahası ile 0,3 mi (0,6 km) ve Riviera Cancun Golf Merkezi ile 6,3 mi (10,1 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 42-inç plazma televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Çatı Katı Süiti (Penthouse), Okyanus Manzaralı
Deluxe
Deluxe Çatı Katı Süiti (Penthouse), Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x