Beach Time Villas Hotel

Batı Bölgesi, Cidde
Beach Time Villas Hotel Genel
Beach Time Villas Hotel Genel
Beach Time Villas Hotel Öne Çıkan Resim
Beach Time Villas Hotel Dış Mekan
Beach Time Villas Hotel Kahvaltı
Image More +29 fotoğraf
Beach Time Villas Hotel
2979 Saeed Ibn Amer Ash Shati District Batı Bölgesi, Cidde

Cidde (Ash Shati) bölgesindeki Beach Time Villas Hotel misafirlere DAMAC Al Jawharah Kulesi ve Kuzey Yolu ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Kızıldeniz Alışveriş Merkezi ile 4,2 mi (6,7 km) ve Jeddah Waterfront ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Villanın kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 61 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için 42 inç LCD televizyon ve kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sağlık kulübü ve açık havuz bulunmaktadır. Bu villada misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Bu villada etkinliklerde kullanılmak üzere 20 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 1 Yatak Odası
Villa,
Villa, 2 Yatak Odası
Villa,
Villa, 3 Yatak Odası
Villa,
Villa, 3 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x