Beach Garden Hotel

St. Julian's
Beach Garden Hotel Genel
Beach Garden Hotel Öne Çıkan Resim
Beach Garden Hotel Dış Mekan
Beach Garden Hotel Dış Mekan
Beach Garden Hotel Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Beach Garden Hotel
St. Georges Bay , St. Julian's

Beach Garden Hotel misafirlere St. Julian's merkezinde, St George's Plajı yakınında ve Bay Street Alışveriş.Kompleksi ile yürüyerek 4 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Malta Experience ile 6,4 mi (10,2 km) ve Büyük Liman ile 4,2 mi (6,7 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Garden Restaurant yemek servisi için ideal; bu otelde toplam 2 restoran var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 74 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x