Beach Front Villa Katrin

Gouves
Beach Front Villa Katrin Öne Çıkan Resim
Beach Front Villa Katrin Dış Mekan
Beach Front Villa Katrin İç Mekan
Beach Front Villa Katrin İç Mekan
Beach Front Villa Katrin Oda Manzaraları
Image More +16 fotoğraf
Beach Front Villa Katrin
Heraklio , Gouves

Bu villa misafirlere Hersonissos bölgesinde, plajda, Ekklisia Agios Konstantinos Kilisesi ve Gouves Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan villa Kandiye Limanı ile 12,3 mi (19,8 km) ve Star Beach Water Park ile 6 mi (9,6 km) mesafede.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş villada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak var. Keyifli vakit geçirmeniz için 45-inç plazma televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve mikrodalga fırın sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri sınırlı olarak verilmeketdir.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane vardır. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Villa, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x