Beach Break Holiday Letting

Umhlanga
Beach Break Holiday Letting Genel
Beach Break Holiday Letting Genel
Beach Break Holiday Letting Genel
Beach Break Holiday Letting Genel
Beach Break Holiday Letting Genel
Image More +104 fotoğraf
Beach Break Holiday Letting
88 Lagoon Road Umhlanga Rocks , Umhlanga

Beach Break Holiday Letting misafirlere Umhlanga bölgesinde, iskele üstünde, Umhlanga Lagünü Yürüyüş Parkuru ve Umhlanga Lagünü Doğa Koruma Alanı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire uShaka Marine World ile 12,1 mi (19,4 km) ve Umhlanga Ana Plajı ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Bölgesel mutfak seven misafirler için Islander ideal; apart dairede yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirler için 78 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar mevcuttur. İyi vakit geçirmeniz için DVD oynatıcı ve uydu kanalları programı vardır. Ayrıca misafirlerimizin odalarında rahatça müzik dinleyebilmesi için iPod takma konsolu mevcuttur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 3 açık yüzme havuzu, su kaydırağı ve sauna mevcuttur. Bu apart dairede misafirler için ayrıca kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve atari salonu/oyun odası vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası (Unit 219)
Apart
Apart Daire (Unit 416)
Room
Stüdyo, 1 Yatak Odası (Unit 314)
Room
Exclusive Apart Daire (Unit 328)
Room
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası (Four Sleepers - 226)
Room
Deluxe Oda
Room
Comfort Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x