Be Live Collection Punta Cana - All Inclusive

Doğu Sahili, Punta Cana
Be Live Collection Punta Cana - All Inclusive Genel
Be Live Collection Punta Cana - All Inclusive Genel
Be Live Collection Punta Cana - All Inclusive Genel
Be Live Collection Punta Cana - All Inclusive Genel
Be Live Collection Punta Cana - All Inclusive Öne Çıkan Resim
Image More +61 fotoğraf
Be Live Collection Punta Cana - All Inclusive
Cabeza de Toro Doğu Sahili, Punta Cana

Be Live Collection Punta Cana - All Inclusive misafirlere Punta Cana bölgesinde, plajda, Bavaro Lagünü ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Cabeza de Toro ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Bavaro Plajı ile 9 mi (14,6 km) ve Arena Gorda Plajı ile 12,9 mi (20,8 km) mesafede.

Bu konaklama yeri, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Buffet Windows misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Serinletici bir içecek istediğinizde, bar/oturma salonu, 3 plaj barı ve 3 havuz kenarı barı idealdir.

Misafirler için ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar olan 904 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 9 açık yüzme havuzu, gece kulübü ve sauna mevcuttur. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Punta Cana bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu konaklama yeri misafirlerimize 3411 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Deluxe Swim Out
Room
Family Room
Room
Deluxe.
Room
Superior Deluxe.
Room
Family Home
Room
Family Junior Suite
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak (Tropical View)
Room
Honeymoon Oda (Sun Club, Adults Only)
Room
Junior Süit (Sun Club, Swim out)
Room
Honeymoon Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Okyanusa Sıfır (Sun Club, Adults Only)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x