Be Hotel By Jacob

Negev Çölü (bölgesi), Eilat
Be Hotel By Jacob Genel
Be Hotel By Jacob Öne Çıkan Resim
Be Hotel By Jacob Dış Mekan
Be Hotel By Jacob Kahvaltı
Be Hotel By Jacob Yerinde Yemek
Image More +10 fotoğraf
Be Hotel By Jacob
Hativat Hanegev 3 Negev Çölü (bölgesi), Eilat

Be Hotel By Jacob misafirlere Eylat merkezinde, Musical Fountain Eilat ve Eilat Müzesi ve Sanat Galerisi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Berenice Beach Club ile 17 mi (27,4 km) ve Ice Alışveriş Merkezi ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Be Hotel By Jacob misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 159 oda mevcuttur. Odanızda bir Select Comfort yatak bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Gününüzü alışveriş yaparak geçirmek istiyorsanız, ücretsiz ulaşım servisinden yararlanabilirsiniz.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda
Classic
Classic Oda, Balkon
Room
Classic Oda, Havuz Manzaralı
Room
Classic Oda, Balkon, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x