Be Cool Resort - Adults Only

Gran Canaria, Maspalomas
Be Cool Resort - Adults Only Öne Çıkan Resim
Be Cool Resort - Adults Only Dış Mekan
Be Cool Resort - Adults Only Oda Düzeni
Be Cool Resort - Adults Only Oda Düzeni
Be Cool Resort - Adults Only Oda Düzeni
Image More +12 fotoğraf
Be Cool Resort - Adults Only
Calle Tourop Saga Tou, 10 Gran Canaria, Maspalomas

Be Cool Resort - Adults Only misafirlere San Bartolome de Tirajana bölgesinde, plaj yakınında, Maspalomas Golf Sahası ve Holiday World Maspalomas Lunaparkı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Maspalomas Kum Tepeleri ile 1,3 mi (2,1 km) ve Amadores Plajı ile 12,6 mi (20,2 km) mesafede.

Kahvaltı ücretlidir.

Misafirler için 4 klimalı odalarda mutfak mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve buzdolabı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Teras
Villa,
Villa, 4 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x