BB Opera dei Pupi

Doğu Sicilya, Syracuse
BB Opera dei Pupi Öne Çıkan Resim
BB Opera dei Pupi Dış Mekan
BB Opera dei Pupi İç Mekan
BB Opera dei Pupi İç Mekan
BB Opera dei Pupi Kahvaltı
Image More +17 fotoğraf
BB Opera dei Pupi
Via Larga 47 Ortigia Doğu Sicilya, Syracuse

BB Opera dei Pupi misafirlere Syracuse (Ortigia) bölgesinde, Lungomare di Ortigia Kıyı Şeridi ve Yahudi Hamamı yakınında. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Syracuse Denizi Müzesi ile 0,2 mi (0,4 km) ve Syracuse Municipal Theater ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 4 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı, ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Dört Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x