BB Infinito

Conero Riviera, Civitanova Alta
BB Infinito Genel
BB Infinito Genel
BB Infinito Öne Çıkan Resim
BB Infinito Dış Mekan
BB Infinito Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
BB Infinito
C.da Castelletta 11/A (SP Palazzaccio) Conero Riviera, Civitanova Alta

Civitanova Marche bölgesindeki BB Infinito misafirlere banliyöde, San Marone Kilisesi ve 20 Eylül Meydanı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel San Claudio al Chienti Kilisesi ile 20,1 km (12,5 mil) ve Leopardi Evi ile 22,3 km (13,8 mil) mesafede.

Restoranda BB Infinito misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

4 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık tenis kortu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Banyolu/Duşlu, Deniz Manzaralı
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Banyolu/Duşlu
Üç
Üç Kişilik Oda, Ortak Banyo, Deniz Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Ortak Banyo, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x