Baza otdikha Zhuravushka

Sosnovskoye
Baza otdikha Zhuravushka Genel
Baza otdikha Zhuravushka Genel
Baza otdikha Zhuravushka Öne Çıkan Resim
Baza otdikha Zhuravushka Dış Mekan
Baza otdikha Zhuravushka İç Mekan
Image More +27 fotoğraf
Baza otdikha Zhuravushka
Orekhovo Village , Sosnovskoye

Baza otdikha Zhuravushka misafirlere Sosnovskoye bölgesinde, plajda, Sukhodolskoye Gölü ile 18,5 mi (29,8 km) mesafede ve Losevsky Irmak Akıntıları ile 20,7 mi (33,4 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Mannerheim Line ile 25,5 mi (41 km) ve Krasnoye Lake ile 28,5 mi (45,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 9.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 31 odada şömine ve LCD televizyon vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Özel küçük mutfak sayesinde yemeklerinizi hazırlamak kolay. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır.

Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca sauna ve kiralık bisiklet sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere kayak dolabı, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ev,
Ev, 2 Yatak Odası
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Luxury Kır Evi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x