Baywalk Goa

Morjim
Baywalk Goa Genel
Baywalk Goa Genel
Baywalk Goa Öne Çıkan Resim
Baywalk Goa Dış Mekan
Baywalk Goa Kahvaltı
Image More +25 fotoğraf
Baywalk Goa
1342/A, Tembwada, Morjim Beach , Morjim

Morjim bölgesindeki Baywalk Goa misafirlere deniz kıyısında, Morjim Plajı ile Morgim Şapeli 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Anjuna Plajı ile 8,7 mi (13,9 km) ve Baga Plajı ile 10 mi (16,2 km) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 odada özel havuz ve LED televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Classic Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x