Bayshore Villas Candi Dasa

Lesser Sunda Islands, Nyuh Tebel
Bayshore Villas Candi Dasa Genel
Bayshore Villas Candi Dasa Genel
Bayshore Villas Candi Dasa Öne Çıkan Resim
Bayshore Villas Candi Dasa Dış Mekan
Bayshore Villas Candi Dasa Dış Mekan
Image More +113 fotoğraf
Bayshore Villas Candi Dasa
Candi Dasa Street Lesser Sunda Islands, Nyuh Tebel

Bayshore Villas Candi Dasa misafirlere Manggis bölgesinde, plajda, Candidasa Plajı ve Pura Candidasa Hindu Tapınağı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Andre Spa ile 1,8 mi (2,9 km) ve Balina Plajı ile 2,2 mi (3,5 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere okyanus manzarasına nazır ve açık havada yemek servisi yapıyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 33 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Villa, 3 Yatak Odası
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x