Bay View Hotel

Wild Atlantic Way, Killybegs
Bay View Hotel Genel
Bay View Hotel Genel
Bay View Hotel Genel
Bay View Hotel Genel
Bay View Hotel Genel
Image More +25 fotoğraf
Bay View Hotel
Main Street Wild Atlantic Way, Killybegs

Bay View Hotel misafirlere Killybegs bölgesinde, plaj yakınında, Killybegs Denizcilik ve Kültür Mirası Ziyaretçi Merkezi ve Maritime & Heritage Centre 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Deane's Farm Binicilik Merkezi ile 5,1 mi (8,2 km) ve Muckross Head Yarımadası ile 7,4 mi (11,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 40 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca düğün organizasyonu hizmeti, lobide şömine ve banket salonu vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x