Bay and Basin

Shoalhaven, Sanctuary Point
Bay and Basin Genel
Bay and Basin Genel
Bay and Basin Öne Çıkan Resim
Bay and Basin Dış Mekan
Bay and Basin Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Bay and Basin
4 Paradise Beach Road Shoalhaven, Sanctuary Point

Bay and Basin misafirlere Sanctuary Point bölgesinde, golf sahasına yakın, Saint Georges Basin Country Club ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Paradise Plajı Koruma Alanı ile yaya olarak 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu motel Vincentia Marketplace Alışveriş Merkezi ile 3,6 mi (5,7 km) ve Vincentia Shopping Village Alışveriş Merkezi ile 4,2 mi (6,7 km) mesafede.

Bay and Basin misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli paket kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 8 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve mikrodalga fırın ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz poşet çay/hazır kahve gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Family
Family Oda
Premium
Premium Apart Daire, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x