Batu Agung Villas

Lesser Sunda Islands, Ubud
Batu Agung Villas Öne Çıkan Resim
Batu Agung Villas Dış Mekan
Batu Agung Villas Oda Manzaraları
Batu Agung Villas Oda Düzeni
Batu Agung Villas Banyo Tipleri
Image More +31 fotoğraf
Batu Agung Villas
Jl. Raya Pengosekan Lesser Sunda Islands, Ubud

Ubud (Pengosekan) bölgesindeki Batu Agung Villas misafirlere Agung Rai Sanat Müzesi ve Ubud Peliatan Balerung Sahnesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Sanur Plajı ile 12,8 mi (20,6 km) ve Ubud Maymun Ormanı ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Pansiyonda 24 saat oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimiz için 10 klimalı odada özel havuz ve düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Deluxe
Deluxe Villa, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Havuz Manzaralı
Room
Oda (Wodden)
Room
Deluxe Villa, 3 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Havuz Manzaralı
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x