Bateau Hôtel Le Chardonnay

Provence (bölge), Avignon
Bateau Hôtel Le Chardonnay Genel
Bateau Hôtel Le Chardonnay Öne Çıkan Resim
Bateau Hôtel Le Chardonnay Dış Mekan
Bateau Hôtel Le Chardonnay İç Mekan
Bateau Hôtel Le Chardonnay Yerinde Yemek
Image More +24 fotoğraf
Bateau Hôtel Le Chardonnay
Quai de la ligne Provence (bölge), Avignon

Avignon bölgesindeki Bateau Hôtel Le Chardonnay konaklamanızda, Eglise Notre-Dame des Anges ve Rocher des Doms ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Palais des Papes ile 0,3 mi (0,6 km) ve Musee du Petit Palais ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Restoranda Bateau Hôtel Le Chardonnay misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 23 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Kulübe
Room
Kulübe

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x