BASSENA Wien Messe Prater

Bucklige Welt, Viyana
BASSENA Wien Messe Prater Genel
BASSENA Wien Messe Prater Genel
BASSENA Wien Messe Prater Genel
BASSENA Wien Messe Prater Genel
BASSENA Wien Messe Prater Genel
Image More +72 fotoğraf
BASSENA Wien Messe Prater
Messestraße 2 Bucklige Welt, Viyana

BASSENA Wien Messe Prater misafirlere Viyana (Leopoldstadt) bölgesinde, Wiener Prater yakınında ve Ernst Happel Stadyumu ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel St. Stephen's Katedrali ile 3,7 km ve Viyana Devlet Operası ile 4,3 km mesafede.

Restoranda BASSENA Wien Messe Prater misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.30, hafta sonu 7.00 ve öğlen arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 243 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda
Classic
Classic İki Ayrı Yataklı Oda
Grand
Grand Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x