Bartolomeo Best River Resort

Dnepropetrovsk
Bartolomeo Best River Resort Genel
Bartolomeo Best River Resort Genel
Bartolomeo Best River Resort Genel
Bartolomeo Best River Resort Genel
Bartolomeo Best River Resort Genel
Image More +76 fotoğraf
Bartolomeo Best River Resort
Naberezhnaya Pobedy av.9/B , Dnepropetrovsk

Bartolomeo Best River Resort misafirlere Dnipro merkezinde, Taras Shevchenko Statue ve St Nicholas Church ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Preobrazhensky Cathedral ile 2,3 mi (3,7 km) ve Ulusal Tarih Müzesi ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

Modern Avrupa mutfağı seven misafirler için Brazzuka ideal; otelde yemek servisi yapan 3 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı mevcut. Kontinental kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 77 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Özel plajda bir günden sonra gece kulübü ve bitişik şaraphane dâhil dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Junior
Junior Süit, Park Manzaralı
Junior
Junior Süit, Nehir Manzaralı
Economy
Economy Apart Daire, Nehir Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Park Manzaralı
Room
Economy Apart Daire, Park Manzaralı
Room
Design Stüdyo Süit
Room
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Nehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x