Barry's Beach Resort

Pangani
Barry's Beach Resort Genel
Barry's Beach Resort Genel
Barry's Beach Resort Öne Çıkan Resim
Barry's Beach Resort Dış Mekan
Barry's Beach Resort Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Barry's Beach Resort
Sange Village , Pangani

Barry's Beach Resort misafirlere Pangani bölgesinde, iş merkezinde, Saadani National Park ile 2,7 mi (4,4 km) mesafede ve Mkwaja Plajı ile 10 mi (16 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Ushongo Plajı ile 23,7 mi (38,2 km) ve Pangani Feribot İskelesi ile 25,3 mi (40,7 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak için Boathouse ideal, bu denize sıfır restoran bar/oturma salonu ve havuz manzarasıyla dikkat çekiyor. İsteyenler için 24 saat oda servisi var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için tablet bilgisayar olan 7 oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için bitişik şaraphane ve açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Havuz Kenarı
Room
Deluxe Bungalov, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Okyanusa Sıfır
Room
Premium Bungalov, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Kısmi Deniz Manzarası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x