Barri Antic Hostel & Pub

Andorra Shopping Area, Andorra la Vella
Barri Antic Hostel & Pub Genel
Barri Antic Hostel & Pub Genel
Barri Antic Hostel & Pub Öne Çıkan Resim
Barri Antic Hostel & Pub Dış Mekan
Barri Antic Hostel & Pub Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
Barri Antic Hostel & Pub
Carrer de la Vall, 20 Andorra Shopping Area, Andorra la Vella

Andorra la Vella bölgesindeki Barri Antic Hostel & Pub konaklamanızda, Casa de la Vall (Parlemento Binası) ve Sant Esteve Church yakınında konaklayacaksınız. Bu hostel Grandvalira Kayak Alanı ile 8,5 mi (13,7 km) ve Placa del Poble ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için hostelde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 9.00 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 9 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi ve asansör vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dört
Dört Kişilik Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Oda
Room
Classic Süit
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x