Barramares Flat

Costa Verde, Rio de Janeiro
Barramares Flat Öne Çıkan Resim
Barramares Flat Dış Mekan
Barramares Flat Oda Manzaraları
Barramares Flat Oda Manzaraları
Barramares Flat Oda Manzaraları
Image More +47 fotoğraf
Barramares Flat
Av. Lucio Costa, 3300 - bloco 4 Barra da Tijuca Costa Verde, Rio de Janeiro

Barramares Flat konaklamanızda Rio de Janeiro bölgesinde, BarraShopping Alışveriş Merkezi ile 4,9 km (3,1 mi) ve Recreio dos Bandeirantes Plajı ile 10 km (6,2 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan otel Olimpiyat Parkı ile 12,3 km (7,7 mi) ve Ipanema Plajı ile 15,5 km (9,7 mi) mesafede.

Restoranda Barramares Flat misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz, sauna ve spor salonu dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve asansör vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Apart Daire, 2 Yatak Odası, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Traditional Apart Daire, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x