Barmil Resident

West Bank, Beit Jala
Barmil Resident Genel
Barmil Resident Genel
Barmil Resident Genel
Barmil Resident Genel
Barmil Resident Genel
Image More +41 fotoğraf
Barmil Resident
111 Barmil Drive Beit Jala West Bank, Beit Jala

Barmil Resident konaklamanızda Bethlehem bölgesinde, Church of the Nativity (İsa'nın Doğuşu) Kilisesi ile 3,2 km (2 mi) ve Yafa Kapısı ile 9,2 km (5,7 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Holy Sepulchre Kilisesi ile 9,3 km (5,8 mil) ve Zion Dağı ile 9,3 km (5,8 mil) mesafede.

Barmil Resident içindeki 7 restoran yemek servisi yapmaktadır. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki 5 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 2 ayrı ayrı döşenmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 42-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyonu ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve bebek bakımı (ücretli) gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Dağ Yamacı
Room
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı
Room
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x