Barefoot Caye Caulker Hotel

Caye Caulker
Barefoot Caye Caulker Hotel Genel
Barefoot Caye Caulker Hotel Genel
Barefoot Caye Caulker Hotel Genel
Barefoot Caye Caulker Hotel Öne Çıkan Resim
Barefoot Caye Caulker Hotel Dış Mekan
Image More +148 fotoğraf
Barefoot Caye Caulker Hotel
Playa Asuncion , Caye Caulker

Caye Caulker bölgesindeki Barefoot Caye Caulker Hotel size Belize Set Resifi yakınında ve The Split ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel San Pedro Belize Ekspres Deniz Taksisi Belize City Terminali ile 34,8 km (21,6 mi) ve Cucumber Beach ile 43,8 km (27,2 mi) mesafede.

Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler iPod takma konsolu ve Akıllı televizyonlar bulunan 14 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bisiklet park alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Deniz Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Süit, Havuz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Double Room with Balcony - Island View
Room
Junior Süit, 2 Yatak Odası, Havuz Kullanımı, Avlu Manzaralı
Room
Standard Oda, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x