Barari Villa Resort & Spa

Al Khobar
Barari Villa Resort & Spa Genel
Barari Villa Resort & Spa Genel
Barari Villa Resort & Spa Genel
Barari Villa Resort & Spa Genel
Barari Villa Resort & Spa Genel
Image More +42 fotoğraf
Barari Villa Resort & Spa
Ibn Al-Zayat, Corniche, King Faisal Road, Al-Yarmouk District , Al Khobar

Barari Villa Resort & Spa misafirlere Al Khobar (Corniche) bölgesinde, Scitech Museum (Bilim ve Teknoloji Müzesi) ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve AlFanar Mall ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Desert Designs ile 3,4 mi (5,5 km) ve Al Khobar Su Kulesi ile 3,6 mi (5,8 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için Salma Restaurant ideal; apart dairede yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 30 odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve lüks banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz sağlık kulübü, kapalı havuz ve açık tenis kortu gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Villa, 4 Yatak Odası
Grand
Grand Villa, 4 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x