Bar Hôtel Restaurant le Sporting

Midi-pyrenees (orta Pireneler), Beaumont-sur-Lèze
Bar Hôtel Restaurant le Sporting Öne Çıkan Resim
Bar Hôtel Restaurant le Sporting Yerinde Yemek
Bar Hôtel Restaurant le Sporting Yerinde Yemek
Bar Hôtel Restaurant le Sporting Banyo Tipleri
Bar Hôtel Restaurant le Sporting Banyo Tipleri
Image More +18 fotoğraf
Bar Hôtel Restaurant le Sporting
178 Avenue de la Lèze Midi-pyrenees (orta Pireneler), Beaumont-sur-Lèze

Beaumont-sur-Lèze bölgesindeki Bar Hôtel Restaurant le Sporting konaklamanızda, Capitole de Toulouse ile 20,9 mi (33,7 km) ve Cite de l'Espace ile 22,2 mi (35,8 km) mesafede olacaksınız. Bu otel Airbus Şirketi Genel Merkezi ile 23,2 mi (37,4 km) ve Roques Alışveriş Merkezi ile 11,9 mi (19,1 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 6 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti verilir, ütü/ütü masası ve beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) istenebilir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Üç Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x