Banyan Cay Resort & Golf

West Palm Beach
Banyan Cay Resort & Golf Öne Çıkan Resim
Banyan Cay Resort & Golf
1900 BANYAN CLUB ROAD , West Palm Beach

Banyan Cay Resort & Golf misafirlere West Palm Beach (Land of the Presidents) bölgesinde, Palm Beach Limanı ve Palm Beach Outlets ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Jupiter Plajı ile 14,3 mi (23 km) ve Rapids Su Parkı ile 3,6 mi (5,8 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 3 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

150 klimalı oda mevcuttur. Özel banyoda saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlerimize emanet kasası, kahve/çay makinesi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Ailenin golf tutkunu gol sahasındayken açık havuz ve spor salonu gibi ortalamanın üstünde dinlenme imkânlarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve balo salonu vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. West Palm Beach bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3700 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Balkon, Havuz Manzaralı
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon, Havuz Manzaralı
Room
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Balkon, Havuz Manzaralı
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Balkon, Köşe
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Balkon, Resort Manzaralı
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon, Resort Manzaralı
Room
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Balkon, Resort Manzaralı
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon
Room
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Balkon
Room
Süit, 1 Yatak Odası, Balkon (Spa)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x