Banpu Resort Trat

Tayland Doğu Sahili, Trat
Banpu Resort Trat Genel
Banpu Resort Trat Genel
Banpu Resort Trat Genel
Banpu Resort Trat Genel
Banpu Resort Trat Genel
Image More +70 fotoğraf
Banpu Resort Trat
199 Moo1, Nongkhansong Muang District Tayland Doğu Sahili, Trat

Trat bölgesindeki Banpu Resort Trat konaklamanızda, Laem Sok İskelesi ile 13,3 mi (21,4 km) ve White Sand Beach (Beyaz Kum Plajı) ile 27 mi (43,5 km) mesafede olacaksınız. Bu resort otel Chao Por Lak Muang Trat Shrine ile 8 mi (12,9 km) ve Kapalı Çarşı ile 8,2 mi (13,2 km) mesafede.

Suanpu misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor, bu restoranı Tayland mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 65 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior lake view
Villa
Villa Lakeside
Lakeside
Lakeside Suite
Room
Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Oda, Sigara İçilmez, Havuz Manzaralı
Room
Deluxe Lake Side View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x