Banks

Old Town (eski Şehir Merkezi), Antwerp
Banks Genel
Banks Genel
Banks Genel
Banks Genel
Banks Öne Çıkan Resim
Image More +62 fotoğraf
Banks
Steenhouwersvest 55 Old Town (eski Şehir Merkezi), Antwerp

Banks misafirlere Antwerp merkezinde, Anvers Bit Pazarı ve Plantin-Moretus Müzesi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Anvers Pazar Meydanı ile 0,8 mi (1,2 km) ve Sportpaleis ile 7,1 mi (11,4 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Tam kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.30, hafta sonu 8.30 ve 11.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 68 oda mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca lobide şömine ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve hızlı giriş mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tiny
Tiny Single
Tiny
Tiny Double
Standard
Standard Backyard with city garden & artwall view
Banks
Banks Junior Suite with Fire place and French balconies
Superior
Superior Square View with French balcony
Top
Top Floor with French balcony or Cathedral view
Executive
Executive Oda
Room
Executive with outdoor sauna

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x