Bangtao Corner

Güney Tayland, Choeng Thale
Bangtao Corner Öne Çıkan Resim
Bangtao Corner Dış Mekan
Bangtao Corner Dış Mekan
Bangtao Corner Dış Mekan
Bangtao Corner Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Bangtao Corner
245/11Moo 2, Bangtao Soi 4 Thalang, Bangtao Güney Tayland, Choeng Thale

Bangtao Corner misafirlere Choeng Thale bölgesinde, plaj yakınında, Bang Tao Plajı ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Surin Plajı ile 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Kamala Plajı ile 3,8 mi (6,2 km) ve Patong Plajı ile 8,1 mi (13,1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için pansiyonda oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 17 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Double Bed

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x