Bangtao Beach Garden By Resava Group

Puket Adası, Choeng Thale
Bangtao Beach Garden By Resava Group Öne Çıkan Resim
Bangtao Beach Garden By Resava Group Dış Mekan
Bangtao Beach Garden By Resava Group Dış Mekan
Bangtao Beach Garden By Resava Group Oda Düzeni
Bangtao Beach Garden By Resava Group Oda Düzeni
Image More +15 fotoğraf
Bangtao Beach Garden By Resava Group
Thanon Bandon-Cherngtalay Cherng Talay, Thalang Puket Adası, Choeng Thale

Bu apart daire misafirlere Choeng Thale bölgesinde, plaj yakınında, Bang Tao Plajı ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Surin Plajı ile yaya olarak 14 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Kamala Plajı ile 3,2 mi (5,2 km) ve Patong Plajı ile 7,5 mi (12,1 km) mesafede.

Klimalı bu dairede mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak var. Misafirler için Mısır pamuklu çarşaf takımı mevcuttur; ayrıca bir Çift Kişilik çekyat bulunmaktadır. Size özel, balkon vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için 35-inç düz ekran televizyon ve şifreli televizyon kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var.

Misafirler 24 saat açık spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
2-Bedroom Apartment

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x