Bangsaen Heritage Hotel

Tayland Doğu Sahili, Saen Suk
Bangsaen Heritage Hotel Genel
Bangsaen Heritage Hotel Öne Çıkan Resim
Bangsaen Heritage Hotel Dış Mekan
Bangsaen Heritage Hotel Dış Mekan
Bangsaen Heritage Hotel İç Mekan
Image More +79 fotoğraf
Bangsaen Heritage Hotel
50,54 Bangsaen Beach 1 Rd. Tumbon Saensuk, Bangsaen Tayland Doğu Sahili, Saen Suk

Bangsaen Heritage Hotel misafirlere Chonburi (Ban Bang Saen (1)) bölgesinde, Bangsaen Plajı ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve The Wang Saen Suk Hell Garden ile yaya olarak 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Khao Kheow Açık Hayvanat Bahçesi ile 16 mi (25,8 km) ve Bangsaen Roundabout Anıtı ile 0,8 mi (1,4 km) mesafede.

Tayland mutfağı seven misafirler için Sila Restaurant ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 294 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, canlı bitki duvarı ve yakındaki spor salonuna ücretsiz giriş imkânı sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Two
Two Bedroom Villa
Room
Junior Süit
Room
One Bedroom Villa
Room
One Bedroom Superior Villa
Room
Two Bedroom Superior Villa
Room
Classic Oda
Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Two Bedroom Superior Villa
Room
One Bedroom Superior Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x